Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέχθηκε επίθεση το λεωφορείο της Ανόρθωσης μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Δέχθηκε επίθεση το λεωφορείο της Ανόρθωσης μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ! (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2022 23:06
Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης κατά την αναχώρησή της από τη Λευκωσία. «Δολοφονική επίθεση, από θαύμα και τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα!» ανέφερε η κυπριακή ομάδα.

Η Ανόρθωση επικράτησε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» για το κυπριακό πρωτάθλημα. Κατά την επιστροφή της ομάδας από την Λευκορωσία, το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή δέχθηκε πετροπόλεμο, με τα τζάμια να σπάνε και να αναγκάζεται ο οδηγός να σταματήσει στο ύψος του Πέρα Χωρίου Νήσου.

Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα, η άμεση στάθμευση έγινε για να κληθεί ασθενοφόρο, καθώς υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί.

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση αναρτώντας και φωτογραφίες, και έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση:

«Από θαύμα και τύχη αποφύγαμε τα χειρότερα! Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της ομάδας μας, πρέπει να αντιμετωπιστεί από την αστυνομία ως τέτοια. Ντροπή και αποτροπιασμός! Όλοι μαζί, ενωμένοι να δώσουμε τους αγώνες μας εντός γηπέδου!»


ΑΠΟΕΛ: Καταδίκασαν την επίθεση με «καρφί» για τον Ουάρντα


Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε δική του ανακοίνωση, αναφέροντας ότι καταδικάζει την επίθεση. Ωστόσο δεν σταματά εκεί αλλά αφήνει αιχμές για τον Αμρ Ουάρντα, αναρτώντας και βίντεο του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, ο οποίος έβριζε μαζί με οπαδούς τους «κιτρινομπλέ».

«Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» με τον αριθμό «74». Του «κυρίου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον».




Photo Credit: https://twitter.com/anorthosisfc/

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.