Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Σέζνι η Άρσεναλ

«Έδεσε» Σέζνι η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2013 17:58
Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Βόιτσεχ Σέζνι, ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, χωρίς να διευκρινίζεται η χρονική του διάρκεια.

Ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ των «κανονιέρηδων» θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας για αρκετά χρόνια ακόμα, καθώς σήμερα υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η χρονική του διάρκεια.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας που μετακόμισε στο Λονδίνο το 2006 από τη Λέγκια δεν έκρυψε τη χαρά του, δηλώνοντας : «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Η Άρσεναλ είναι η οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι εδώ για πολύ καιρό».

Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις υπογραφές: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Βόιτσεχ υπέγραψε συμβόλαιο μακράς διάρκειας. Πάντα πίστευα πως είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με εξαιρετικά αντανακλαστικά και καλή φυσική κατάσταση.

Συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται συνεχώς, οπότε έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερος. Μπορεί να είναι σημαντικό μέλος της Άρσεναλ για πολλά χρόνια ακόμα
», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.