Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή*  πονταρίσματος στο Champions League!

bwin – Επιστροφή*  πονταρίσματος στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/2/2022 00:05
Το Champions League επέστρεψε! Οι κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πατούν και πάλι το χορτάρι για τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16». Από τους πρώτους αγώνες του διημέρου, αναμφίβολα αυτή που ξεχωρίζει είναι αυτή του «Parc des Princes», ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης.

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Έτσι έφτασαν στους «16»

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέλαβε την δεύτερη θέση του 1 ου ομίλου, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες ήταν εξ αρχής τα φαβορί για τις προκρίσεις, έχοντας απέναντι τους τις Λειψία και Κλαμπ Μπριζ. Έτσι το μόνο που υπήρχε ως… ερωτηματικό ήταν το ποια θα τερματίσει πρώτη. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, βρέθηκε έναν βαθμό πίσω από τους «πολίτες». Η εντός έδρας που υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης στον 4 ο όμιλο από την Σερίφ ήταν το απόλυτο σοκ και παράλληλα ο συναγερμός που… ήχησε στα αυτιά των παικτών του Κάρλο Αντσελότι. Εν τέλει η «βασίλισσα» 5 νίκες και τέρματα 14-3 κατέλαβε την πρώτη θέση αφήνοντας στο -5 την Ίντερ.

bwin – Επιστροφή*  πονταρίσματος στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΗ «παράδοση»

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε επίπεδο Champions League το 2015. Τότε για την φάση των ομίλων, ήρθαν ισόπαλες 0-0, ενώ το γκολ του Νάτσο έδωσε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης στο «Santiago Bernabeu». Σε «διπλούς» αγώνες για τους ομίλους αναμετρήθηκαν και το 2019. Σε αυτό το σετ οι Γάλλοι επικράτησαν 3-0 στο Παρίσι, ενώ στην Μαδρίτη ήρθε το ισόπαλο 2-2. Μία φορά Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξαν για τους «16» του Champions League. Δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κι ένα του Μαρσέλο «υπέγραψαν» το 3-1 της Μαδρίτης, ενώ η πρόκριση για την «βασίλισσα» ήρθε με νέα νίκη στο Παρίσι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις