Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Rotterdam Open: Στον τελικό με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (video)

Rotterdam Open: Στον τελικό με ανατροπή ο Τσιτσιπάς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2022 18:12
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-2) τον 20χρονο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα και προκρίθηκε στον τελικό του Rotterdam Open, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο ATP 500 τίτλο του απέναντι στον Φέλιξ-Οζιέ Αγιασίμ.

Έστω και με άγχος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-2), εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για τον τελικό του Rotterdam Open.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ από τον 20χρονο Τσέχο (No 227), ο οποίος αποτέλεσε την αποκάλυψη του τουρνουά μιας και ξεκίνησε από τα προκριματικά και μεταξύ άλλων απέκλεισε τον Καναδό Σαποβάλοφ, No 5 του ταμπλό με 2-0 σετ.

Ωστόσο ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει την ανατροπή, κερδίζοντας τα υπόλοιπα δύο σετ και «σφράγισε» τη νίκη μετά από αγώνα διάρκειας 1 ώρας και 51 λεπτών. Έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής θα διεκδικήσει την Κυριακή (3/12) τον πρώτο ATP 500 τίτλο του, απέναντι στον Καναδό Φέλιξ-Οζιέ Αγιασίμ, ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό νίκησε με 2-1 σετ τον Αντρί Ρούμπλεβ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.