Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιαξ: Τέλος ο Όφερμαρς μετά από ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους!

Άγιαξ: Τέλος ο Όφερμαρς μετά από ακατάλληλα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2022 01:49
Την παραίτησή του από το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή του Άγιαξ υπέβαλε ο Μαρκ Όφερμαρς, ο οποίος παραδέχτηκε πως είχε στείλει ανάρμοστα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους του ολλανδικού συλλόγου.

Παρελθόν από τον Άγιαξ αποτελεί ο Μαρκ Όφερμαρς ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του ποδοσφαιρικού διευθυντή του Αίαντα μετά την παραδοχή του πως είχε στείλει ακατάλληλα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε γυναίκες υπαλλήλους του ολλανδικού συλλόγου.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του Άγιαξ περιλαμβάνει και απολογητικό μήνυμα από τον 48χρονο:

Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές σχετικά με τη συμπεριφορά μου και πώς αυτό επηρέασε άλλους. Δυστυχώς, δεν συνειδητοποίησα ότι ξεπερνούσα τα όρια, αλλά αυτό μου έγινε σαφές τις τελευταίες ημέρες. Ένιωσα ξαφνικά τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη. Σίγουρα για κάποιον στη θέση μου αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Τώρα το καταλαβαίνω. Είναι όμως πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να αποχωρήσω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης μεγάλη επίπτωση στην προσωπική μου περίπτωση. Γι αυτό ζητάω από όλους να αφήσουν εμένα και την οικογένεια μου ήσυχους.


Ο πρώην διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ το 1995, είναι διευθυντής ποδοσφαιρικών υποθέσεων στον Αίαντα από το καλοκαίρι του 2012. Κατείχε αυτή τη θέση ως νόμιμος διευθυντής από την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Άγιαξ έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτω από αυτόν, ο σύλλογος κατάφερε να επανέλθει στην ευρωπαϊκή κορυφή με στοχευμένες ενισχύσεις όπως ο Ντούσαν Τάντιτς, ο Ντέιλι Μπλιντ και ο Σεμπαστιέν Αλέ. Μπόρεσε να πουλήσει παίκτες όπως οι Φρένκι Ντε Γιονκ, Ματίας Ντε Λιχτ, Χακίμ Ζίγιες και Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ για ποσά ρεκόρ, αφήνοντας τον σύλλογο με ένα μεγάλο οικονομικό απόθεμα. Πρόσφατα είχε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που τον έδενε με τον σύλλογο του Άμστερνταμ ως τις 30 Ιουνίου 2026.

«Αναμφίβολα αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς διευθυντές του συλλόγου. Γι' αυτό τον ανανεώσαμε», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Λεν Μέιγιαρν αλλά όπως πρόσθεσε: «Αλλά δυστυχώς έχει πραγματικά ξεπεράσει τα όρια, οπότε το να συνεχίσει ως διευθυντής δεν ήταν επιλογή, το είδε ο ίδιος. Είναι πολύ οδυνηρό για όλους. Θέλω να εκφράσω την ευχή να δοθεί ειρήνη και η ιδιωτικότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους για να το διαχειριστούν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.