Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιτούρκα: «Να πετύχουμε γκολ κόντρα στην Ελλάδα»

Πιτούρκα: «Να πετύχουμε γκολ κόντρα στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2013 14:17
Να πετύχει έστω ένα γκολ κόντρα στην Ελλάδα είναι ο στόχος της εθνικής Ρουμανίας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη», όπως τόνισε ο προπονητής της, Βίκτορ Πιτούρκα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας είναι να πετύχει ένα γκολ ώστε να μπορέσει να «χτίσει» θεμέλια πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στις 19 του μήνα.

Παράλληλα, ο Πιτούρκα δήλωσε πως η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι πιο έμπειρη ομάδα σε αγώνες μπαράζ, αποκάλυψε πως ο Ταταρουσάνου προπονήθηκε στο 90% της έντασης του ομαδικού προγράμματος, ενώ τόνισε πως δεν υπολογίζει τον Κίρικες στο πρώτο παιχνίδι.

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αρκετό άγχος μιας και έτσι είναι τα παιχνίδια των μπαράζ. Έχουμε μια ακόμη ημέρα μέχρι το παιχνίδι. Η Ελλάδα έχει ένα πλεονέκτημα καθώς έχει συμμετάσχει και πάλι σε μπαράζ στο παρελθόν», δήλωσε ο Πιτούρκα ο οποίος παραδέχτηκε πως έχει μιλήσει με τον Λάζαρ για τους διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Με τον Λάζαρ έχουμε μιλήσει γιατί έχει έξι παίκτες που είναι στην Εθνική αλλά και με τον Γκοϊάν γιατί έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, τόνισε πως δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, δίχως να αποκαλύψει τους παίκτες που θα εμπιστευθεί στο αρχικό σχήμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.