Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Δική μου η μεγαλύτερη ευθύνη, περιμένω αντίδραση»

Μελισσανίδης: «Δική μου η μεγαλύτερη ευθύνη, περιμένω αντίδραση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/2/2022 15:39
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά από αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου καιρού.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανέλαβε την ευθύνη για την κακή πορεία του κλαμπ, ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πως η Ένωση διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της δεκαετίας και το καλύτερο στη Super League Interwetten.

Επιπλέον ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αντιδράσουν και να πάρουν το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται συνέχεια κοντά τους επειδή ασχολείται συνεχώς με την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές:

Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας

Όμως στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος.

Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.