Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

winmasters: Μπασκόνια - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

winmasters: Μπασκόνια - Ολυμπιακός με 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/2/2022 11:13
Στην πάντα θορυβώδη "Fernando Buesa Arena" δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες είναι στην 6η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12- 9, όμως οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση τους προβληματίζουν στον βασικό στόχο της 8άδας.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν που επισκέφθηκαν την έδρα της Μπασκόνια, οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν εύκολα. Έφυγαν νικητές για τελευταία φορά με σκορ 80-85 τον Οκτώβρη του 2018 και το βράδυ της Παρασκευής ψάχνουν το ανάλογο αποτέλεσμα προκειμένου να βγάλουν αντίδραση και να εδραιωθούν στις θέσεις των playoffs.

Οι Βάσκοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και παρά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σπάχια, η φετινή παρουσία τους στη Euroleague γρήγορα θα ξεχαστεί. Με ρεκόρ 7-15 η Μπασκόνια είναι στην 16η θέση και οι τέσσερις σερί ήττες αναδεικνύουν κυρίως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πίσω μέρος του παρκέ. Εκεί όπου δέχεται σχεδόν 80 πόντους ανά ματς, "απαντώντας" με μόλις 72,5 στην επίθεση.

Επίδοση που δεν μπορεί να προβληματίσει τον Ολυμπιακό, που έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλά στο σκορ σημαντικά πιο ποιοτικούς αντιπάλους. Με την επιστροφή των Παπανικολάου, Μακίσικ, η ένταση στην περιφερειακή άμυνα των Πειραιωτών αυξάνεται, στοιχείο που αναμένεται να παίξει βασικό ρόλο στην πιθανότητα επικράτησης της ομάδας του κόουτς Μπαρτζώκα.Ειδικά αν η τριάδα των Σλούκα, Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ καταφέρει να βρει ρυθμό σε δημιουργία και εκτέλεση, η αναμέτρηση της "Fernando Buesa Arena" μπορεί να αποδειχθεί το εφαλτήριο της αντεπίθεσης των "ερυθρολεύκων" στη διοργάνωση...

Η αναμέτρηση Μπασκόνια - Ολυμπιακός παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο
τελικό αποτέλεσμα!

Η επιλογή νίκη για την Μπασκόνια σε απόδοση 2.37

Η επιλογή νίκη για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 1.55

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή
** Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος
Δελτίο τύπου εθισμού και απώλειας περιουσίας