Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή η πρώτη ποινή για τον 23χρονο

Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή η πρώτη ποινή για τον 23χρονο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2022 15:51
Με 4 χρόνια και 3 μήνες φυλάκισης τιμωρήθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του Άλκη, για τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών με 2.200 ευρώ χρηματική ποινή για πλημμελήματα, επιβλήθηκαν στον 23χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκεκριμένη ποινή αφορά στα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν ρόπαλα, σουγιάδες, κ.α.

Οι κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ήταν κατοχή εκρηκτικών υλών και άλλα αντικείμενα καθώς ο 23χρονος φέρεται ως ο εκπρόσωπος του συνδέσμου. Να σημειωθεί πως άσκησε έφεση η οποία έγινε δεκτή χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του Άλκη θα οδηγηθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ καθώς έχει πάρει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί τη Δευτέρα για την δολοφονία.

Κατηγορείται για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού και τετελεσμένη, την απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, την επίθεση με τις επιβαρυντικές διαταξεις του αθλητικού νόμου καθώς και την κατηγορία της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.