Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/2/2022 03:06
Η κανονική περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος μπαίνει στην τελική ευθεία, με κάθε βαθμό να μετράει… διπλά ενόψει των playoffs! Η δράση συνεχίζεται σήμερα με την εμβόλιμη 21η αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό (17:15), με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το Κύπελλο. Οι Αγρινιώτες προ δύο εβδομάδων έγιναν η δεύτερη ομάδα εντός συνόρων που κερδίζει τους «ερυθρόλευκους» (2-1), παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια, στη λίγκα τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς παραμένει αήττητο (14-5-0) και έπειτα από την ισοπαλία στην Τούμπα, έκανε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 1:1.28 X:5.50 2:11.25


Την ίδια ώρα στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με την απόδοσή τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-1), χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Το σύνολο του Γιοβάνοβιτς μετράει μόλις μία νίκη στο πρόσφατο καρέ αγώνων (1-1-2), ενώ στο «Γεντί Κουλέ» η παράδοση είναι αρνητική: χωρίς διπλό από το 2015, έκτοτε 0-3-2. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια αδικείται από τα πρόσφατα αποτελέσματα (3 σερί ήττες), όμως αμυντικά θέλει δουλειά.

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 1:3.55 X:3.05 2:2.30

Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής λαμβάνει χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30). Άρης εναντίον ΑΕΚ, σε μία μονομαχία όπου η λέξη απώλεια είναι απαγορευμένη και για τις δύο ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς επανήλθαν στις νίκες έπειτα από μία πολύ δύσκολη περίοδο, επικρατώντας του Παναιτωλικού (2-0). Ο «δικέφαλος» είναι βυθισμένος στην εσωστρέφειά του έπειτα από την νέα «γκέλα» με τον Βόλο (1-2). Μοναδικός θετικός οιωνός για το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη οι εκτός έδρας επιδόσεις του (6-4-0 με τον Έλληνα τεχνικό).

Άρης – ΑΕΚ 1:2.80 X:3.05 2:2.75


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της Super League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.