Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2022 00:38
Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (1/2) για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει το thestival,gr στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έχουν προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία καταθέτουν ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Οι προσαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου εξετάζονται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ερευνάται η εμπλοκή τους στην αιματηρή επίθεση.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την ταυτοποίηση των δραστών. Από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μικρό «δρεπάνι» (κυρτό μαχαίρι) το οποίο απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας, το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστής έρευνας, διαπιστώθηκαν δύο τραύματα στον αριστερό κι ένα στον δεξί μηρό, τα οποία προκλήθηκαν από «νύσσον και τέμνον όργανο» και είχαν ως αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος. Τα παραπάνω τραύματα σε συνδυασμό με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις επέφεραν τον θάνατό του, είπε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα Κοβάτση που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.