Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Bild: «Οριστική συμφωνία Ρεάλ-Εμπαπέ, στα 50 εκατομμύρια ευρώ ο μισθός του»

Bild: «Οριστική συμφωνία Ρεάλ-Εμπαπέ, στα 50 εκατομμύρια ευρώ ο μισθός του»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/1/2022 14:22
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της η γερμανική «Bild», η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Κίλιαν Εμπαπέ και ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται το καλοκαίρι στη Μαδρίτη με ένα μισθό που θα αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Εμπαπέ έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων, έχει αρνηθεί κάθε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση και από ότι φαίνεται το σίριαλ της μεταγραφής του φτάνει στο τέλος του.

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται λόγος για χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο του παίκτη αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι μακράς διάρκειας και σίγουρα θα έχει αστρονομική ρήτρα. Το ενδιαφέρον πάντως είναι πως Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θα έρθουν αντιμέτωπες για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα ο Εμπαπέ θα βρίσκεται στο προσκήνιο.

Οι Γάλλοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατήσουν στο Παρίσι το πιο ακριβό περιουσιακό τους στοιχείο όμως όλα δείχνουν πως ο παίκτης για τον οποία δαπανήθηκαν κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ θα φύγει ως ελεύθερος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.