Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Νιούκαστλ με 50 εκατ. ευρώ ο Γκιμαράρες!

Στην Νιούκαστλ με 50 εκατ. ευρώ ο Γκιμαράρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2022 18:24
Την απόκτηση του Μπρούνο Γκιμαράες έναντι 50,1 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Νιούκαστλ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Σημαντική ενίσχυση για την Νιούκαστλ, η οποία έφερε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο Μπρούνο Γκιμαράρες.

Οι «καρακάξες» κατέβαλαν στην Λυών το ποσό των 50,1 εκατ. ευρώ και ο 24χρονος αμυντικός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Στο ποσό της συμφωνίας περιλαμβάνονται μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ οι «λιονέ» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ο Γκιμαράες είναι βασικότατο στέλεχος της Λυών και φέτος μετράει 20 συμμετοχές με 4 ασίστ. Ο ίδιος διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο 39, τον αριθμό του ταξί που οδηγούσε κάποτε ο πατέρας του. Όπως αναφέρει το ESPN, ο Βραιζλιάνος θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 120 χιλ. λιρών, τα τετραπλά δηλαδή από αυτά που αμείβονταν στην Λυών.

Αυτή είναι η 3η μεταγραφή της Νιούκαστλ έπειτα από τους Κιέραν Τρίπιερ και Κρις Γουντ, με τους Σαουδάραβες να έχουν καταβάλει στη χειμερινή περίοδο σχεδόν 90 εκατ. ευρώ!

Photo Credit: https://www.nufc.co.uk/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.