Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Κάνει δικό της τον Λουίς Ντίας

Λίβερπουλ: Κάνει δικό της τον Λουίς Ντίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/1/2022 18:37
Παίκτης της Λίβερπουλ θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λουίς Ντίας, με τους «κόκκινους» να κερδίζουν την Τότεναμ στην κούρσα για την απόκτησή του από την Πόρτο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του μετρώντας 16 γκολ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «δράκων».

Μάλιστα ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός είναι ο δεύτερος σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 14 γκολ, πίσω μόνο από τον Ντάρβιν Νούνιες της Μπενφίκα ο οποίος έχει σημειώσει ένα περισσότερο.

Η Λίβερπουλ ήθελε να ενισχυθεί στην επιθετική της γραμμή κι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 45.000.000 λιρών στην Πόρτο, με τους πρωτοπόρους της Πριμέιρα Λίγκα να είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να κοστίσει ακόμα και 60.000.000 λίρες για τους «κόκκινους».

Για τον παίκτη έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον και η Τότεναμ. Παρ' όλα αυτά η θέληση του ίδιου του Κολομβιανού άσου ήταν να μετακομίσει στο «Άνφιλντ» και στο συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί τυπικά η συμφωνία και να μετακομίσει στην Αγγλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.