Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Ανταμά Τραορέ

Επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Ανταμά Τραορέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2022 21:37
Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε με την Γουλβς και φέρνει στο «Καμπ Νου» τον Ανταμά Τραορέ με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι. Την Παρασκευή οι υπογραφές.

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είναι ο Ανταμά Τραορέ. Οι Καταλανοί έδωσαν τα χέρια με την Γουλβς και ο διεθνής Ισπανός εξτρέμ αναμένεται την Παρασκευή (28/1) στην Βαρκελώνη για ιατρικές εξετάσεις και υπογράφες.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου άσου, με την Μπαρτσελόνα να καλύπτει εξ ολοκλήρου τις αμοιβές του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς στα 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Ο Ανταμά Τραορέ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα αλλά κατέγραψε μόλις 4 συμμετοχές με 1 γκολ στην πρώτη ομάδα. Αποχώρησε το 2015 σε ηλικία 19 ετών για την Άστον Βίλα έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ένα χρόνο μετά συνέχισε στην Μίντλεσμπρο και στο δεύτερο χρόνο του, τη σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στην Γουλβς. Στους «λύκους» μετράει 11 γκολ και 18 ασίστ σε 154 παιχνίδια, ενώ είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους πιο γρήγορους και δυνατούς ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να φέρει πίσω στο «Καμπ Νου» ακόμα έναν πρώην παίκτη της και συγκεκριμένα τον Ισπανό αριστερό μπακ της Μπενφίκα, Αλεχάντρο Γκριμάλντο, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.