Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γουότφορντ: Ο 74χρονος Χότζον αντικατέστησε τον 70χρονο Ρανιέρι!

Γουότφορντ: Ο 74χρονος Χότζον αντικατέστησε τον 70χρονο Ρανιέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2022 22:11
Ο Ρόι Χότζον είναι ο αντικαταστάτης του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Γουότφορντ, με τον 74χρονο Άγγλο τεχνικό να γίνεται ο 16ος προπονητής του συλλόγου τα τελευταία 10 χρόνια.

Το δύσκολο έργο να γλιτώσει την Γουότφορντ από τον υποβιβασμό αναλαμβάνει ο Ρόι Χότζον, ο οποίος είναι από σήμερα (25/1) ο νέος προπονητής της αγγλικής ομάδας.

Ο 74χρονος τεχνικός αντικαθιστά τον 70χρονο Κλαούντιο Ρανιέρι και γίνεται ο τρίτος προπονητής της Γουότφορντ για φέτος, αφού οι «σφήκες» είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με τον Σίσκο Μουνιόθ.

Ο πολύπειρος τεχνικός αποχώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας έπειτα από τέσσερα πετυχημένα χρόνια παρουσίας και είχε δηλώσει πως ενδεχομένως δεν θα επέστρεψε στους πάγκους. Ωστόσο, εν τέλει πήρε την απόφαση να γυρίσει στην προπονητική για χάρη της Γουότφορντ, η οποία αποτελεί την 17η διαφορετική ομάδα που θα προπονήσει στην 46χρονη καριέρα του.

Παράλληλα, ο Άγγλος τεχνικός γίνεται ο 16ος διαφορετικός προπονητής την τελευταία δεκαετία στην Γουότφορντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει το ρεκόρ του γηραιότερου τεχνικού στην Πρέμιερ Λιγκ, έχονταςκαθίσει στο πάγκο σε παιχνίδι σε ηλικία 73 ετών και 287 ημερών. Ένα ρεκόρ που θα σπάσει ο ίδιος στο ντεμπούτο του, στην κρίσιμη αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Μπέρνλι (5/2).

Photo Credit: https://www.watfordfc.com/

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.