Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι – Τότεναμ και Μίλαν – Γιουβέντους με 0% γκανιότα** και 500+ αγορές!

Τσέλσι – Τότεναμ και Μίλαν – Γιουβέντους με 0% γκανιότα** και 500+ αγορές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/1/2022 01:23
Η δράση δεν σταματάει ποτέ, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση! Weekly Fest στο Pamestoixima: Kάθε εβδομάδα με έως 16.416 νικητές και έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από το Weekly Fest, το 2022 μπαίνει δυνατά στο Pamestoixima.gr και με νέα μηνιαία* προσφορά, η οποία αυτή τη φορά αφορά τα Virtual Sports! Στο Pamestoixima.gr ο συνολικός αριθμός των εικονικών αθλημάτων είναι 43 και για όλο τον Ιανουάριο με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο από ποτέ στα Virtual Sports με την προσφορά January+! Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.Από εκεί και πέρα, η Κυριακή (23/01) περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι! Αρχικά, η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ στο πλαίσιο της Premier League, ενώ λίγο αργότερα, η Μίλαν υποδέχεται τη Γιουβέντους για τη Serie A. Στο Pamestoixima και τα δύο μεγάλα αυτά παιχνίδια τα ζεις με 0% γκανιότα**, αλλά και πάνω από 500 ειδικές αγορές, στις αποδόσεις που πάντα ήθελες! Επίσης, το Μίλαν – Γιουβέντους είναι διαθέσιμο μέσω Live Streaming*, όπως συμβαίνει με κάθε παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τσέλσι – Τότεναμ και Μίλαν - Γιουβέντους με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα..