Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιωνικός - Παναθηναϊκός 0-1: Κυνικός και νικητής στη Νίκαια (video)

Ιωνικός - Παναθηναϊκός 0-1: Κυνικός και νικητής στη Νίκαια (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/1/2022 21:28
Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten χάρη σε γκολ του Αϊτόρ στο 38', σ' ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε θέαμα και θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από δύο αγώνες κι έφτασαν πλέον στους 30 βαθμούς παραμένοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από την τρίτη ΑΕΚ.

Στον αντίποδα οι Νικαιώτες έχασαν για πέμπτη διαδοχική φορά και παραμένουν «κολλημένοι» στους 14 πόντους και την 12η θέση της βαθμολογίας, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Λαμία.

Μέτριος ο Παναθηναϊκός αλλά προβάδισμα με Αϊτόρ

Η πρώτη απειλή του αγώνα ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων με τον Ντάλσιο να σουτάρει λίγο άουτ από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής στο 4ο λεπτό.

Το «τριφύλλι» πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο μετά μετά το πρώτο δεκάλεπτο κι ανησύχησε για πρώτη φορά τον Χουτεσιώτη με το σουτ του Βιγιαφάνιες στο 15' το οποίο αποκρούστηκε από τον Έλληνα γκολκίπερ της ομάδας της Νίκαιας.

Στο 16' ο Ιωνικός «άγγιξε» ξανά το 1-0. Μετά από κόρνερ του Άοσμαν ο Μύγας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο στη συνέχεια και παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός ήταν γρήγορος, το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό. Στο 38' όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Καρλίτος, με τον Ισπανό να πασάρει στον επερχόμενο Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος έστρωσε στον Βιγιαφάνιες ο οποίος προτίμησε να μην σουτάρει και να κάνει ωραία κίνηση και σέντρα ακριβείας στον Αίτόρ, με τον Ίβηρα εξτρέμ να σκοράρει με δυνατό σουτ για το 0-1.Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους «πράσινους» πάντως να μην έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Κακό ματς χωρίς φάσεις

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ιωνικό να φτάνει κοντά στην ισοφάριση. Στο 48' ο Μύγας σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το 55' ωστόσο σιγά-σιγά το «τριφύλλι» ισορρόπησε και ο ρυθμός έπεσε, με τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσπαθούν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς.

Το παιχνίδι είχε «σβήσει» και παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, δεν υπήρξαν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ιωνικός προσπάθησε μέσα από στατικές φάσεις να φτιάξει ευκαιρίες χωρίς να τα καταφέρει, ενώ το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα.

Χωρίς συγκινήσεις δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Διαμαντόπουλου που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή χάρη στο γκολ του Αϊτόρ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας (82' Ματσούκας), Ρομαό, Ντάλσιο (81' Μάναλης), Άοσμαν, Λένις (67' Κιάκος), Τουράμ (67' Μάντζης)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνιες (88' Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ, Βιτάλ (66' Παλάσιος), Καρλίτος (66' Ιωαννίδης)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.