Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: Με «περίπατο» στον τέταρτο γύρο η εκπληκτική Σάκκαρη (video)

Australian Open: Με «περίπατο» στον τέταρτο γύρο η εκπληκτική Σάκκαρη (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/1/2022 05:54
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε εύκολα 2-0 σετ (6-4, 6-1) τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Τζένιφερ Πεγκούλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ, εκεί όπου επικράτησε 6-4 σε 52 λεπτά κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο γύρο των «16». Βρέθηκε να χάνει 3-1 με μπρέικ στο σερβίς της αλλά αντέδρασε και πήρε τα πέντε από τα έξι επόμενα games για για το 1-0.

Το δεύτερο κομμάτι του αγώνα εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Η 26χρονη τενίστρια κυριάρχησε απόλυτα και πήρε εύκολα τη νίκη κερδίζοντας 6-1 και προχωρώντας στον τέταρτο γύρο του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς.

Αυτή μάλιστα θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα της Σάκκαρη που φτάνει στις 16 καλύτερες αθλήτριες του Australian Open και μάλιστα τα κατάφερε δίχως να έχει παραχωρήσει ούτε ένα σετ μέχρι στιγμής.

Στόχος της όπως δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης είναι να κάνει όλο το δρόμο μέχρι το τέλος του τουρνουά.

Για να τα καταφέρει θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας Τζένιφερ Πεγκούλα η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει με 2-0 σετ την Ισπανίδα Παρίσας Ντίας.

Η προσεχής αντίπαλος της Σάκκαρη -και νούμερο 21 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης- πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ωστόσο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πρέπει ξανά να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί όπως έκανε με επιτυχία κόντρα στη Ρωσίδα Κουντερμέτοβα.

Άλλωστε στο παρελθόν η 26χρονη τενίστρια έχει νικήσει ήδη δύο φορές την Πεγκούλα σε ισάριθμες συναντήσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.