Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς-Μπάες 3-1: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Στέφανος

Τσιτσιπάς-Μπάες 3-1: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση ο Στέφανος

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/1/2022 10:08
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να ζορίστηκε απέναντι στον Σεμπαστιάν Μπάες αλλά πήρε τη νίκη με 3-1 (7-6,6-7,6-3,6-4) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open.

Το νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε ίσως πιο δύσκολα από ότι περίμενε απέναντι στον Αργεντινό συναθλητή του, ήταν όμως σοβαρός στα δύο τελευταία set και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντιμιτρόφ-Περ.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε αρκετά λάθη στο πρώτο σετ, δεν μπορούσε να «σπάσει» το σερβίςτου αντιπάλου του αλλά το κατάφερε σε ένα καθοριστικό σημείο όταν και έχανε με 5-4. Αυτό του έδωσε ψυχολογία, κράτησε το δικό του σερβίς και προηγήθηκε με 6-5 όμως ο Μπάες ισοφάρισε και το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο του και έτσι πήρε το προβάδισμα.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους δύο τενίστες να κρατάνε το σερβίς τους και έτσι οδηγήθηκαν και πάλι στο τάι μπρέικ. Αυτή τη φορά όμως ο Μπάες ήταν πιο ψύχραιμος και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε την ανωτερότητα του, μπήκε φουριόζος στο τρίτο σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 5-0. Χαλάρωσε λίγο αλλά αυτό δεν τον ανησύχησε και έτσι έκανε το 6-3 και παράλληλα το 2-1.

Έχοντας καθαρό προβάδισμα και την ψυχολογία με το μέρος του, έκανε το break στο τρίτο game του τετάρτου σετ και από εκεί και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 6-4 και στη νίκη.

Έτσι ο Τσιτσιπάς περνάει για τέταρτη σερί χρονιά στον τρίτο γύρο του Australian Open και περιμένει να μάθει ποιος εκ των Ντιμιτρόφ και Περ θα είναι ο αντίπαλος του.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.