Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναγεννηθώ σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής»

Σεμέδο: «Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναγεννηθώ σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/1/2022 01:52
Ο Ρούμπεν Σεμέδο με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα γύρω από τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, τονίζοντας πως άνθρωποι της ομάδας τον είχαν προειδοποιήσει για καλό σκοπό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός το βράδυ της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του από κουκουλοφόρους οι οποίοι τον χτύπησαν με ρόπαλα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αφού επισκέφθηκε το ΑΤ Γλυφάδας αλλά και το νοσοκομείο γύρισε σπίτι του και το Σάββατο έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό TSF της πατρίδας του όπου αποκάλυψε πως άνθρωποι του Ολυμπιακού τον είχαν επισκεφθεί και τον απείλησαν πριν μία εβδομάδα.

Λίγο αργότερα ωστόσο ο Σεμέδο έδωσε μία νέα είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τονίζοντας ότι οι άνθρωποι από τον σύλλογο που τον επισκέφτηκαν το έκανα προκειμένου να τον προειδοποιήσουν για τον αρνητικό τρόπο που έχει πάρει η υπόθεση του από τα media. Παράλληλα τόνισε πως στον Ολυμπιακό αναγεννήθηκε ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και πως έχει πάντα την ομάδα του Πειραιά στο πλευρό του.

Η ανάρτηση του Σεμέδο:

«Νιώθω υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω ξανά τι μοιράστηκε και τι ειπώθηκε σε μια στιγμή σοκ, μετά τη ντροπιαστική επίθεση που δέχτηκα. Στον Ολυμπιακό, το κλαμπ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να ξαναγεννηθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπα ήταν πως ένας διευθυντής και ένας σεκιούριτι γκαρντ από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, ήρθαν να με προειδοποιήσουν για τον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τα media έχουν δημιουργήσει την εικόνα μου και για μια ακόμη φορά οι παραποιημένες πληροφορίες πέρασαν με τον λάθος τρόπο. Οπότε θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού ότι νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την υποστήριξη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Αύριο είναι ντέρμπι που πρέπει να νικήσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.