Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζαμπά: «Σαν πατέρας μου ο Λουτσέσκου» (video)

Ζαμπά: «Σαν πατέρας μου ο Λουτσέσκου» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/1/2022 16:49
Ο Λέο Ζαμπά μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV για την επιστροφή του στο «Δικέφαλο του Βορρά» και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από ενάμιση χρόνο και μάλιστα σκόραρε στη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα με 2-0.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε σε πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον ΠΑΟΚ. Τον προπονητή, το επιτελείο, τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή. Όλοι μου μίλησαν μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό και την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου που βρέθηκαν εδώ. Όλοι με βοήθησαν.

Φυσικά και μου έλειψε το συναίσθημα να παίζω στην Τούμπα. Είχα καλές στιγμές εδώ. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Μου έλειψε να αγωνίζομαι γι’ αυτήν τη φανέλα. Μου έλειψαν πολύ κι οι οπαδοί, θα με βοηθήσουν σίγουρα αυτήν την περίοδο. Αν είχα σκοράρει και μπροστά στον κόσμο μας, θα ήταν μία φανταστική βραδιά».


Για την αγκαλιά του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Είναι πολύ μεγάλα τα συναισθήματα! Έτρεξα να ανέβω πάνω του και νόμιζα πως θα είναι έτοιμος γι’ αυτό, αλλά τελικά πέσαμε κάτω και οι δύο. Είναι πολύ καλός προπονητής και σαν πατέρας για μένα. Μου μιλάει συνεχώς, μου δίνει αυτοπεποίθηση, θέλει να με βοηθήσει. Είμαι σαν καινούργιος εδώ και πρέπει να μάθω καινούργια πράγματα. Θέλω να είμαι καλός κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση».

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.