Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/1/2022 15:09
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε την Πέμπτη (13/1) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» με αφορμή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (16/1, 19.30), θέλησε να στείλει μήνυμα στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Αρχικά ευχήθηκε σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα καλή χρονιά, ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες να εμφανίσουν την ποιότητά τους στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, αλλά και να αγωνιστούν με αποφασιστικότητα και πάθος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα τους τόνισε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επιπλέον ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να είναι προσεκτικοί οι παίκτες της ομάδας λόγω του κορωνοϊού, καθώς πρόσφατα υπήρξαν αρκετά κρούσματα που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League Interwetten.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άφησε ασχολίαστη και την απρόσμενη «γκέλα» με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη κι επιθυμεί να δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια.

Μετά τη συνομιλία του με τους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» είχε τετ α τετ με τον Πέδρο Μαρτίνς. Πιθανότατα η κουβέντα να αφορούσε και τις μεταγραφές, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας ήδη έχουν «κλείσει» τους Φαντιγκά και Κεϊτά από Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.