Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με νέα νίκη η Τσέλσι (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό με νέα νίκη η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2022 00:35
Η Τσέλσι κέρδισε ξανά την Τότεναμ του πρώην τεχνικού της Αντόνιο Κόντε, αυτή τη φορά με 1-0 εκτός έδρας, και με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει Λίβερπουλ και Άρσεναλ στο «Γουέμπλεϊ».

Το 6ο Λιγκ Καπ της ιστορίας της θα διεκδικήσει στον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου η Τσέλσι. Οι «μπλε» νίκησαν με 1-0 την Τότεναμ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκαν στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα στο 18’ με κεφαλιά του Ρούντιγκερ, αναγκάζοντας την Τότεναμ να ψάχνει τρία γκολ για να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Το βράδυ όμως ήταν απογοητευτικό για τα «σπιρούνια», αφού τα δύο πέναλτι που της καταλογίστηκαν ακυρώθηκαν ορθώς από το VAR, όπως και το γκολ του Κέιν στο δεύτερο μέρος που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση των γραμμών.

Η Τσέλσι, που από ένα σημείο και έπειτα έκανε διαχείριση μιας και ακολουθεί το ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι, κράτησε το υπέρ της 1-0 ως το φινάλε και θα επιστρέψει σε τελικό στο θεσμό μετά από το 2019. Τότε είχε αποκλείσει ξανά την Τότεναμ στα ημιτελικά, αλλά στον τελικό έχασε την κούπα στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Σίτι. Η τελευταία φορά που η Τσέλσι κέρδισε το Λιγκ Καπ ήταν το 2015 επί ημερών Ζοζέ Μουρίνιο, νικώντας με 2-0 την Τότεναμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.