Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Βαζάκα και…. στη συνέχεια Στράντζαλη η Λάρισα!

Ανακοίνωσε Βαζάκα και…. στη συνέχεια Στράντζαλη η Λάρισα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2013 01:07
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε αρχικά την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ωστόσο έπειτα από αντιδράσεις του κόσμου, απέσυρε την ανακοίνωση και στη θέση της ανάρτησε μία νέα, που γνωστοποιεί την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Περίπου… 5 ώρες «έμεινε στον πάγκο» της Λάρισας ο Γιώργος Βαζάκας ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό πως θα αναλάβει το «τιμόνι» των «βυσσινί».

Ωστόσο, οι έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της ΑΕΛ, ανάγκασαν τη διοικούσα επιτροπή να ακυρώσει τη συμφωνία της με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Βόλου, και να ανακοινώσει, μέσω δήλωσης του Βαγγέλη Πλεξίδα, τον Γιώργο Στράντζαλη ως τον νέο προπονητή της ομάδας!

Η δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα:


«Σεβόμενος την Ιστορία της ΑΕΛ και κατανοώντας ότι πάνω από όλα προέχει η ενότητα και όχι ο διχασμός, αλλά και το ήρεμο κλίμα στις τάξεις της ομάδας ώστε να επιτύχει τους στόχους της, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Γιώργου Στράντζαλη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και συναισθανόμενος την βαριά ευθύνη του ρόλου μου, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μη βιαστούν να με κρίνουν και να με κατακρίνουν. Θα είμαι στη διάθεσή τους για εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη, στις 9 το βράδυ στα γραφεία της ΑΕΛ (Κύπρου 72) με ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον Τύπο της πόλης. Η πρόσκληση είναι ανοικτή και για τους Συνδέσμους Φιλάθλων της ομάδας, για όλους τους απλούς φιλάθλους αυτής, αλλά και για όλους όσοι από την πρώτη ημέρα της νέας προσπάθειας με την παρουσία μου στην πόλη, με επικρίνουν.

Αυτοί που ακούμπησαν την ΑΕΛ, που αποτελεί πλέον σπίτι μου, τις ημέρες της απουσίας μου, να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν με τον χειρότερο τρόπο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.