Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Βουκουρέστι για να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας ο Μπόλονι (pic)

Στο Βουκουρέστι για να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας ο Μπόλονι (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2022 20:49
Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας, με τον τέως προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Έτοιμος να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας για δεύτερη φορά στην προπονητική του καριέρα είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Ο 68χρονος τεχνικός έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (6/1) στο Βουκουρέστι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της χώρας, απομένουν οι λεπτομέρειες προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Σύμφωνα με την Digi Sport, ο τέως τεχνικός του Παναθηναϊκού και η διοίκηση της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία, αλλά θα ακολουθήσει νέα σειρά διαπραγματεύσεων την Παρασκευή (7/1), στο τέλος της οποίας, εάν δεν προκύψουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, θα υπογραφούν τα συμβόλαια.

Την Τετάρτη, σε συνέντευξη του του στο συγκεκριμένο Μέσο, ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Μιχάι Στοιτσίτα γνωστοποίησε ότι ο Μπόλονι, αν δεχτεί, θα έχει συμβόλαιο με ισχύ για δύο διοργανώσεις και τόνισε ότι το οικονομικό κομμάτι δεν είναι εμπόδιο, γιατί ο προπονητής έχει «εύλογες» απαιτήσεις.

Ο Μπόλονι βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Μάιο όταν και αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και αν υπογράψει, θα επιστρέψει στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας μετά την πρώτη θητεία του την περίοδο 2000-01, όπου σημείωσε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Άλλοι υποψήφιοι προπονητές που ήρθαν σε συζητήσεις με την Ομοσπονδία είναι οι Έντι Ιορντανέσκου και Άντριαν Μούτου.

Υπενθυμίζεται πως η Ρουμανία τερμάτισε 3η στον όμιλο της στα προκριματικά του Μουντιάλ, και στο -1 από την 2η Βόρεια Μακεδονία, χάνοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των μπαράζ. Αυτό στοίχισε τη θέση στον Μίρελ Ραντόι, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.