Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ταξίδεψε για τη Φλωρεντία η Ουντινέζε

Δεν ταξίδεψε για τη Φλωρεντία η Ουντινέζε

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
6/1/2022 08:46
Ο αγώνας της Ουντινέζε με τη Φιορεντίνα απόψε (6/1) στη Φλωρεντία δεν θα διεξαχθεί, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ταξίδεψε λόγω κορονοϊού.

Η Επιτροπή Υγείας δεν επέτρεψε στην Ουντινέζε να πάρει το αεροπλάνο για τη Φλωρεντία λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχει στις τάξεις της.

Η διάταξη ASL προβλέπει την καραντίνα των στενών επαφών μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Η Ουντινέζε, έχοντας λάβει γνώση της κατάστασης, ζήτησε την αναβολή στη Λίγκα που για άλλη μια φορά το αρνήθηκε.

Η κατάσταση στην ομάδα του Φρίουλι επιδεινώθηκε, αφού στα τελευταία τεστ βρέθηκαν άλλοι δύο θετικοί παίκτες που προστέθηκαν στους 7 ήδη μολυσμένους.

Θεσπίστηκε επίσης η απαγόρευση ενασχόλησης με ομαδικά αθλήματα επαφής, από τις 5 Ιανουαρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2022 .

«Τα μέτρα εγκρίθηκαν μετά τα αποτελέσματα των νέων μοριακών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν το πρωί σε ολόκληρη την ομάδα της ομάδας, τα οποία υπογράμμισαν τη θετικότητα δύο άλλων παικτών εκτός από τα επτά συν δύο μέλη του προσωπικού που ήταν προηγουμένως θετικά και σε απομόνωση. Κατά συνέπεια, η Ουντινέζε , αναγνωρίζοντας τις διατάξεις της υγειονομικής αρχής, έστειλε επίσημο αίτημα στη Lega Serie A να αναβληθούν οι προγραμματισμένοι γαγώνες με τη Φιορεντίνα και την Κυριακή με την Αταλάντα» αναφέρει η ανακοίνωση της Ουντινέζε.

Από την άλλη πλευρά, η Λίγκα αναφέρει πως θα συνταχθεί τις επόμενες ώρες ένα πρωτόκολλο που θα καθιερώνει την υποχρέωση να παίζετε με τουλάχιστον 13 παίκτες διαθέσιμους, συμπεριλαμβανομένου ενός τερματοφύλακα, ακόμη και παίρνοντας παίκτες από την Primavera.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.