Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/1/2022 12:16
Η πρώτη εβδομάδα του 2022 εκκινεί με πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Οι αναμετρήσεις από την Ισπανία και την Αγγλία κρατούν «ζεστό» το κοινό, ενώ μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Στην Ιβηρική Χερσόνησο, η αυλαία της ημέρας ανοίγει στο «Εστάδιο Ντε Λα Κεράμικα», με την μονομαχία Βιγιαρεάλ-Λεβάντε (20:00). Το σύνολο του Ουνάι Έμερι έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο το 2021 (5 σερί νίκες, 20 γκολ ενεργητικό) και θέλει να μεταφέρει το θετικό μομέντουμ στο νέο έτος. Εντελώς ανάποδη η εικόνα για τους Βαλενθιάνους στο ίδιο χρονικό διάστημα, με τα αμυντικά κενά να είναι πολλά και την λέξη νίκη να απουσιάζει από το τεφτέρι τους (0-8-10 φέτος στη λίγκα).

Βιγιαρεάλ – Λεβάντε 1:1.37 X:5.30 2:7.60

Στην Παμπλόνα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο αναζητά το διπλό που θα την κρατήσει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, απέναντι στην Οσασούνα (22:00). Οι Βάσκοι το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έντονες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους (1-3-3), δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στον Μαρθελίνο. Ειδικά μακριά από την έδρα τους, είναι αναποτελεσματικοί (1 διπλό σε 9 εξόδους). Οι γηπεδούχοι αγνοούν την χαρά της νίκης από τα μέσα Οκτωβρίου στην La Liga (0-5-4), μένοντας κολλημένοι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:3.45 X:3.05 2:2.58

Τέλος, στο «Νουέβο Μιραντίγια», η Κάντιθ υποδέχεται την Σεβίλλη (22:15). Το σύνολο του Ζουλιέν Λοπετέγι βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ και δεν επιθυμεί να έχει βαθμολογικές απώλειες. Οι Ανδαλουσιάνοι απέχουν 8 βαθμούς από την «βασίλισσα», ωστόσο έχουν δύο ματς λιγότερα, αμφότερα απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η Κάντιθ μαζί με τη Λεβάντε είναι οι μοναδικές ομάδες δίχως νίκη στην έδρα τους (0-5-4), σκοράροντας ελάχιστα!

Κάντιθ – Σεβίλλη 1:5.05 X:3.40 2:1.80

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.