Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενφίκα: Αποχαιρέτησε σχεδόν κλαίγοντας ο Ζεσούς

Μπενφίκα: Αποχαιρέτησε σχεδόν κλαίγοντας ο Ζεσούς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/12/2021 17:55
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο Ρούι Κόστα με τον Ζόρζε Ζεσούς, λόγω της απόφασης για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της Μπενφίκα με τον πολύπειρο τεχνικό.

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» ότι ο 67χρονος κόουτς αποτελεί παρελθόν.

Λίγο αργότερα στην αίθουσα Τύπου του προπονητικού κέντρου Σεϊσάλ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους της δεύτερης θητείας του Ζεσούς στους «αετούς».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αντικαταστάτης του μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι ο Νέλσον Βερίσιμο, με τον 44χρονο προπονητή να προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

Παράλληλα η ομάδα της Λισαβόνας ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της ότι ο Ζεσούς θα συνεχίσει να λαμβάνει τους μισθούς του μέχρι το τέλος του συμβολαίου του -δηλαδή για τους προσεχείς έξι μήνες- κι αυτό δεν θα ισχύσει μόνο σε περίπτωση που αναλάβει κάποια άλλη ομάδα.

Πρώτος πάντως στη συνέντευξη Τύπου πήρε το λόγο ο πρόεδρος Ρούι Κόστα ο οποίος επισήμανε:

«Δεν ήταν η έκβαση που θέλαμε. Δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στο τέλος του έτους και να έχουμε πετύχει το στόχο μας. Αυτή η μέρα κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Ζόρζε Ζεζούς και το τεχνικό επιτελείο για την αφοσίωσή τους».

Ο ίδιος ο Ζεσούς στις δηλώσεις του εμφανίστηκε συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα:

«Αυτό το πρότζεκτ από το οποίο αποχωρώ ήρθε στο τέλος του. Ήρθα στην Μπενφίκα θεωρώντας πάντα ότι είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα. Για το συμφέρον της Μπενφίκα και το συμφέρον όλων, νομίζω ότι αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη για όλους. Η ζωή μου θα συνεχιστεί δουλεύοντας με αγάπη και πάθος. Ήταν μεγάλη τιμή που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο και υπερασπίστηκα τα συμφέροντα της Μπενφίκα».

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν και φάνηκε ξεκάθαρα ότι η σχέση τους παραμένει εξαιρετική, παρά την αρνητική τροπή που πήρε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.