Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη με εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη με εκπροσώπους των ομάδων η κλήρωση

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/12/2021 17:16
Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29/12 στις 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriot» με φυσική παρουσία των οκτώ εκπροσώπων των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός με αίτημα του την Κυριακή είχε ζητήσει από την ΕΠΟ την διεξαγωγή της κλήρωσης με την παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων και όχι ιντερνετικά όπως γινόταν τα τελευταία δύο χρόνια.

Έτσι την Δευτέρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημοποίησε την πραγματοποίηση της κλήρωσης σε ξενοδοχείο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης, με την διαδικασία να μεταδίδεται και σε live streaming.

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» θα διενεργηθούν οι κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας για την προημιτελική και την ημιτελική φάση, καθώς και την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση θα έχουν δικαίωμα μιας εκπροσώπησης στη διαδικασία της κλήρωσης, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.