Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ συμπλήρωσε το «παζλ» των προημιτελικών (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ συμπλήρωσε το «παζλ» των προημιτελικών (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2021 21:29
Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στην Καισαριανή, αλλά έχοντας… προίκα το 4-0 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου, συμπληρώνοντας το «παζλ» των προημιτελικών. Γκαρσία (55’) και Τετέι (73’) οι σκόρερ του αγώνα.

Σε ένα ματς με διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Καισαριανή, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξασφαλίζουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι δεν είχε κακό ρυθμό αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 9ο λεπτό με τον Κρητικό, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με Ανσαριφάρντ (30’) και Τάνκοβιτς (43’) αλλά ο Αντωνόπουλος αντέδρασε σωστά.

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’) με σουτ του Γκαρσία από το ημικύκλιο, όμως η Κηφισιά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73’. Ο Τσιντώντας δεν συνενοήθηκε καλά με τον Λάτσι, έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Τετέι το εκμεταλλεύτηκε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα στο 90’ ο Τετέι έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ αλλά ο Τσιντώντας του αρνήθηκε το 2-1. Η ΑΕΚ απάντησε στο 90+1’ με ένα σουτ του Ρότα, όμως δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ και έτσι έκλεισε χωρίς νίκη τις υποχρεώσεις της για το 2021.

Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Λαμία, Παναθηναϊκός, Άρης και ΑΕΚ είναι λοιπόν οι οχτώ ομάδες των προημιτελικών του Κυπέλλου για τη σεζόν 2021-22. Η κλήρωση των επόμενων φάσεων θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83' Παυλάκης), Πρίτσας (66' Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58' Καλλέργης), Καραγκούνης (58' Φερέιρα), Κρητικός (66' Τετέι)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μοχαμαντί, Μήτογλου (58' Λάτσι), Σβάρνας, Ρότα, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (82' Χατζισαφί), Τάνκοβιτς (66' Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.