Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Εκτός Κόνφερενς Λιγκ η Τότεναμ

Επίσημο: Εκτός Κόνφερενς Λιγκ η Τότεναμ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/12/2021 12:41
Η UEFA αποφάσισε ότι η Τότεναμ πρέπει να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κόνφερενς Λιγκ, μετά την αναβολή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στη Ρεν, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους Σπερς.

Η αγγλική ομάδα δεν ήταν σε θέση να παίξει απέναντι στους Γάλλους οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο αλλά τελικά γύρισαν στη βάση τους δίχως να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Το άσχημο μαντάτο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε ήταν πως δεν υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία για να διεξαχθεί το ματς.

Όλα έδειχναν ότι η UEFA θα έδινε στα χαρτιά το ματς στη Ρεν και η Τότεναμ θα αναγκαζόταν να ολοκληρώσει την πορεία της στη νεοσύστατη διοργάνωση πάρα πολύ νωρίς στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τη Δευτέρα (20/12) η συγκεκριμένη απόφαση έγινε κι επίσημη, με τους Λονδρέζους να αφοσιώνονται πλέον αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Τότεναμ βρισκόταν στην τρίτη θέση του γκρουπ στο οποίο συμμετείχαν επίσης, Ρεν, Φίτεσε και Μούρα, απέχοντας τρεις πόντους από τους Ολλανδούς.

Οι τελευταίοι πήραν πια και τυπικά την πρόκριση για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου έχουν ήδη κληρωθεί να συναντήσουν τη Ραπίντ Βιέννης σε διπλούς αγώνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.