Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1: Ο ένας «αναπνέει», ο άλλος «βουλιάζει» (video)

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-1: Ο ένας «αναπνέει», ο άλλος «βουλιάζει» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/12/2021 21:29
Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten.

Με αυτό το «τρίποντο» οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 15 βαθμούς κι «έπιασαν» στην ένατη θέση το Βόλο, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν «κολλήσει» στους 9 πόντους και στην προτελευταία θέση.

Γκολάρα με το «καλημέρα»

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους. Στην πρώτη υποψία ευκαιρία η μπάλα βρέθηκε εντός περιοχής και ο Φλόρες μ' ένα εκπληκτικό εναέριο γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Αυτό το γκολ πάντως δεν βοήθησε ιδιαίτερα για να γίνει καλό παιχνίδι και στη συνέχεια δεν καταγράφηκαν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμοιαζε να βολεύεται με το υπέρ της σκορ και την ίδια στιγμή εκείνη του Γιώργου Παράσχου αδυνατούσε να γίνει απειλητική.

Κάπως έτσι το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ολοκληρώθηκε 1-0 και τα πάντα ήταν «ανοιχτά» ενόψει της επανάληψης.

Προσωρινή ισοφάριση και στο τέλος «μίλησε» ο Καρέλης

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερος και η αγωνία κορυφώθηκε. Οι Περιστεριώτες άσκησαν πίεση και βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 55'.

Έπειτα από κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, η άμυνα του Παναιτωλικού δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο προωθημένος Φάνης Μαυρομμάτης με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του Αγρινίου για το 1-1.

Η ισοπαλία δεν έμοιαζε να βολεύει καμία από τις δύο πλευρές και ήταν φανερό ότι αμφότερες κυνηγούσαν το τέρμα που θα τους έδινε ξανά το προβάδισμα.

Στο 75' ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στο γήπεδο τον Νίκο Καρέλη και ο Κρητικός επιθετικός χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να τον δικαιώσει για την επιλογή του. Ο Χουχούμης σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στη μικρή περιοχή, με τον Καρέλη να τη σπρώχνει εύκολα με κοντινή κεφαλιά στα δίχτυα.

Αμέσως μετά σκόραρε κι άλλο γκολ με φοβερό σουτ από το «ύψος» της περιοχής, με το τέρμα του πάντως να ακυρώνεται μετά από χρήση VAR για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε μέχρι το φινάλε για να σώσει το βαθμό, ωστόσο το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Ευαγγέλου βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν παρέα με τον κόσμο τους και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν για ακόμα μία φορά με σκυμμένο το κεφάλι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Αντούνες (75΄Καρέλης), Φλόρες, Μπαρμπόσα (75΄Τσιγγάρας), Ντουάρτε (96΄Περέιρα), Μεντόσα (93΄Λούι), Βέργος.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46΄Σπιριντόνοβιτς), Χατζησαϊας, Μαυρομάτης, Καστεγιάνο, Χαρίσης (77΄Νάτσος), Σάλομον, Ντένιτς (86΄Τζαβίδας), Μπεντινέλι (77΄Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης.

Δείτε τα highlights του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.