Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη για Ίντερ στην επιστροφή του Ζανέτι

Σέριε Α: Νίκη για Ίντερ στην επιστροφή του Ζανέτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 02:11
Ο Χαβιέρ Ζανέτι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους 6 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, και η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Λιβόρνο στο Μιλάνο.

Παρότι πριν μερικούς μήνες υπήρχαν φόβοι πως ο 40χρονος πλέον Ζανέτι δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ο Αργεντινός άσος έδειξε πως άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς πέρασε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκονταν στο «Μεάτσα».

Μάλιστα ο capitano των «νερατζούρι» εκκίνησε την επίθεση για το 2ο γκολ της ομάδας του, με την μπάλα να καταλήγει στον Ναγκατόμο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.

Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε με αυτογκόλ ο τερματοφύλακας της Λιβόρνο, Φραντσέσκο Μπάρντι (παίζει δανεικός από την Ίντερ!) ο οποίος υπέπεσε σε τραγικό λάθος στο 30ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα μόνος του στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ζόναταν.

Να σημειωθεί πως στις εξέδρες βρίσκονταν ο Μάσιμο Μοράτι ο οποίος παρακολουθούσε τον τελευταίο αγώνα της Ίντερ ως μεγαλομέτοχος της ομάδας, και αποθεώθηκε από τον κόσμο με συνθήματα και πανό.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου, η Κατάνια κέρδισε με 1-0 την Ουντινέζε χάρη στο πέναλτι του Λόπες στο 30’. Βασικός αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, έπαιξε για 20 λεπτά ο Λέτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.