Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: La Liga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Sportingbet: La Liga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/12/2021 00:04
Η ώρα του «Derbi Madrileno» έφτασε! Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Santiago Bernabeu», στο ντέρμπι της 17 ης αγωνιστικής της La Liga!

«Καλπάζει προς τον τίτλο η «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή την στιγμή το απόλυτο φαβορί, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, έχει την καλύτερη επίθεση της La Liga με 37 γκολ υπέρ, τους δύο πρώτους σκόρερ της κατηγορίας στο δυναμικό της, με τους Μπενζεμά και Βινίσιους να έχουν σκοράρει από 12 και 10 γκολ αντίστοιχα, ενώ διατηρούν απόσταση 8 βαθμών από τη δεύτερη Σεβίλλη! Επιπλέον «τρέχει» νικηφόρο σερί εννέα αγώνων, εντός κι εκτός συνόρων, ενώ συνολικά στους δώδεκα τελευταίους είναι αήττητη.La Liga: Διαθέσιμη σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αστάθεια που προβληματίζει

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στην απόδοση της, κάτι που μοιραία της στοιχίζει και στη συγκομιδή των βαθμών. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι οριακά εντός τετράδας, καθώς ισοβαθμούν με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παράλληλα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει ν’ αντιμετωπίσει και την κακή της παράδοση στο γήπεδο της μεγάλης αντιπάλου. Χωρίς «διπλό» από τον Φεβρουάριο του 2016, παραμένει η Ατλέτικο, με τους «μπλάνκος» να μετρούν σε μετρούν σε αυτό το διάστημα τρεις νίκες, με άλλα τόσα ματς να ολοκληρώνονται ισόπαλα.

Να βγάλει αντίδραση

Κωδικός… νίκη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Μόνο τους τρεις βαθμούς «βλέπει» η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στη Λαμία στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4 η θέση, στο -7 από την 2 η ΑΕΚ και πλέον τα περιθώρια… στενεύουν!

«Τρίποντο» επιβεβαίωσης

Ο Ολυμπιακός στις 19:30 αντιμετωπίζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και κόντρα στους «κίτρινους» θέλουν να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί στην «κούρσα» του τίτλου. Από την άλλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου ψάχνει ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στην προσπάθεια να κάνει μόνιμη την παρουσία της στην πρώτη εξάδα.

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις