Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Οι μάχες των ελληνικών ομάδων με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2021 04:02
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ φιλοδοξούν να ντύσουν με γαλανόλευκο χρώμα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων σε Europa League και Conference League αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι εξασφάλισαν την 2η θέση του 4ου ομίλου μετά την νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (1-0), δεν πάνε για του τουρισμό στην Αμβέρσα (19:45). Αντιθέτως, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν μια ακόμη νίκη κόντρα στην Αντβέρπ. Αποτέλεσμα που μπορεί να τους δώσει την πρωτιά και παράλληλα την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, εφόσον η Αϊντραχτ ηττηθεί από τη Φενέρ

Αν δεν έρθει ο επιθυμητός συνδυασμός, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει δεύτερος και θα μπει στην κλήρωση των «32». Εκεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδα που θα… υποβιβαστεί ως 3η από το Champions League, για το πολυπόθητο εισιτήριο των «16» του Europa League.

Αντβέρπ-Ολυμπιακός 1:3.15 X:3.60 2:2.10

Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στην Τούμπα με αντίπαλο την άσημη και αδιάφορη βαθμολογικά Λίνκολν (22:00). Οι Θεσσαλονικείς με δεδομένο ότι στην τωρινή ισοβαθμία μειονεκτούν της Σλόβαν Μπρατισλάβας στην διαφορά τερμάτων, θέλουν νίκη με πολλά γκολ για να πάρουν το πάνω χέρι. Βέβαια, σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας των Σλοβάκων στην Κοπεγχάγη, αρκούν οι τρεις βαθμοί.

Παράλληλα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο του τελευταίου ενάμιση μήνα (0-2-3, δεν σκόραρε στα 3/5)! Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης, θα μπει στην κληρωτίδα των «32» του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα που έρχεται από το Europa League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά ματς στην Τούμπα είναι χωρίς νίκη (0-2-1). Η Λίνκολν στα πέντε παιχνίδια του ομίλου μετράει ισάριθμες ήττες, δεχόμενη στο διάστημα αυτό 3 γκολ κατά μέσο όρο. Μάλιστα, μακριά από το Γιβραλτάρ επικράτησε μόνο της Λα Φιορίτα την πρόσφατη 6ετία στην Ευρώπη (1-3-10)!

ΠΑΟΚ – Λίνκολν 1:1.06 X:11.00 2:31.00


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Europa League και το Conference League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ''ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ'' ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.