Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά!

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/12/2021 00:04
Ώρα για ντέρμπι και την μεγάλη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο γήπεδο της τον Παναθηναϊκό, στο ματς που «κλέβει» την παράσταση της 12 ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ντέρμπι επιβεβαίωσης

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Μετά την εντός έδρας ήττα από τους «ερυθρόλευκους» έδειξε.. σημάδια ζωής, καθώς πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και μία νίκη του Άρη, πλέον το κίνητρο για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, για να «κλείσουν» τον κύκλο των αναμετρήσεων του «Big – 5» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στα δικά του ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τώρα καλείται να πάρει νίκη… επιβεβαίωσης, ότι βαδίζει στο σωστό μονοπάτι, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Ελληνικό Πρωτάθλημα με πολλές στοιχηματικές επιλογές! |21+Ο Αραούχο των ντέρμπι

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στο ντέρμπι είναι αναμφίβολα ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης, εκτός από τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα, που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, έχει πολύ παράδοση στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Σε τρεις αγώνες που πήρε μέρος για την κανονική περίοδο του Ελληνικού Πρωταθλήματος, μετρά τρία γκολ!

Ο «αναγεννημένος» Μακέντα

Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν… νωθρά μένοντας «άσφαιρος» στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος, όπου και είχε μόλις 56 λεπτά συμμετοχής, αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απουσίες του εξαιρετικού Καρλίτος των 8 γκολ και του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Μακέντα στα τρία τελευταία παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ μέτρησε και μία τελική πάσα!

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις