Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα χωρίς κόσμο το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Επίσημα χωρίς κόσμο το Μπάγερν - Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/12/2021 15:59
Η φήμη που κυκλοφορούσε πήρε πλέον επίσημη μορφή και το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί δίχως κόσμο στην «Allianz Arena».

Πρόκειται για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (8/12, 22.00).

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στη Γερμανία κι εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, αποφασίστηκε ότι τα γήπεδα στη Βαυαρία δεν θα έχουν κόσμο. Την Παρασκευή (3/12) έγινε γνωστό και τυπικά ότι η μεγάλη «μάχη» μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα λάβει χώρα μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μπάγερν Μονάχου η οποία θα παίξει μόνο για το πρεστίζ της, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίθετα για τους «μπλαουγκράνα» είναι μία εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση καθώς χρειάζονται μόνο τη νίκη για να προκριθούν στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει η Μπενφίκα την ίδια ώρα να μην νικήσει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας την Ντιναμό Κιέβου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.