Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας με αξεπέραστο Live!

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας με αξεπέραστο Live!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/11/2021 00:04
Απόψε θα «σερβιριστεί» το… κυρίως πιάτο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση των εκπλήξεων συνεχίζεται με έξι αναμετρήσεις από τις 15:00 έως τις 21:30.

Ποιος θα κάνει το… μπαμ;

Από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπαίνουν στα γήπεδα απόψε. Οι «πράσινοι» θεωρητικά έχουν το πιο δύσκολο έργο. Κι αυτό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» φιλοξενούν τον Βόλο. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, μπορεί να βρίσκεται τέσσερις αγώνες μακριά από τις νίκες, δηλαδή από την πρόκριση που πήρε επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο. Ωστόσο είναι οριακά εκτός από το πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ενώ μόλις την Κυριακή «έβαλε» δύσκολα στην έδρα του Ολυμπιακού!Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά! |21+

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να «πατάει» καλά. Δύο διαδοχικές νίκες, για πρώτη φορά φέτος, επί της Λαμίας και του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα, δίνουν τη θέση τους στο «πρέπει» του Κυπέλλου. Μία διοργάνωση, που είναι η ευκαιρία του «τριφυλλιού», να κάνει μία αξιόλογη πορεία και υπό προϋποθέσεις, μοιάζει ένας τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει.

Να κάνουν πράξη τη… θεωρία

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θεωρητικά έχουν εύκολο έργο απέναντι σε Λεβαδειακό, ΑΕΛ και Κηφισιά αντίστοιχα. Και οι τρεις καλούνται να επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί κάνοντας βήμα… πρόκρισης από απόψε! Σούπερ παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του ΠΑΟΚ, την ώρα που οι Κρητικοί «τρέχουν» αήττητο επτά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Η ντερμπάρα του Λίβερπουλ

Έβερτον και Λίβερπουλ θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους στο 30 ο ντέρμπι της πόλης για την Premier League! Με 7 νίκες «τρέχουν» το ρεκόρ τους τα «ζαχαρωτά» έναντι 10 των «κόκκινων». Δώδεκα ισόπαλα ματς ολοκληρώνουν την μεταξύ τους παράδοση. Τρεις νίκες στη σειρά πήρε η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ με τέρματα 10-0, σε Champions League και Premier League! Οι γηπεδούχοι του Ράφα Μπενίτεθ συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια χωρίς επιτυχία και στο ντέρμπι του Λίβερπουλ ψάχνουν… οξυγόνο!

Build A Bet* στην Premier League! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις