Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βασιλιάς Μέσι! Κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του!

Βασιλιάς Μέσι! Κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
29/11/2021 23:04
Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε την 7η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, αφήνοντας δεύτερο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας και έχει χυθεί πολύ μελάνι για το αν είναι και ο κορυφαίος όλων! Ο Λιονέλ Μέσι φροντίζει με τα επιτεύγματα του στο γήπεδο να το αποδεικνύει και αφού οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή του Κόπα Αμέρικα, κατακτώντας ο ίδιος τον πρώτο του διεθνή τίτλο, λίγους μήνες μετά έφτασε για 7η φορά στην προσωπική του κορυφή. Την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ήταν φανταστικός την περσινή χρονιά πετυχαίνοντας 71 γκολ μέσα στο 202, αλλά αυτό δεν έφτανε για να νικήσει τον Αργεντινό επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέσι ο οποίος έχει κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα και το 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 και 2019 και μοιάζει σχεδόν απίθανο κάποιος στο μέλλον να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ.

Η αποχώρηση του από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα και η μετακόμιση του στο Παρίσι για την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μία κίνηση που δεν περίμενε σχεδόν κανείς, όμως ο ίδιος σε μία χρονιά όχι τόσο καλή για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο πρώτος σκόρερ τους και ο πρώτος σε ασίστ.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η επιτυχία του με την Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα ήταν αυτή που έγειρε υπέρ του την πλάστιγγα, απέναντι σε έναν Λεβαντόφσκι που δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω για να πλησιάσει στην πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.