Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Τη νέα χρονιά θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τη νέα χρονιά θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/11/2021 18:01
Ο Νεϊμάρ ήταν ο άτυχος της ΠαρΊ Σεν Ζερμέν στην εκτός έδρας νίκη επί της Σεντ Ετιέν με 3-1 και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετά σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε στον αγώνα του «Ζοφρουά Γκισάρ» στον οποίο οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν με 3-1 χάρη σε δύο γκολ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Το δυσάρεστο νέο ήταν η είδηση του τραυματισμού του Νεϊμάρ ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Παρί, έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα που δημιούργησε πρόβλημα και στους συνδέσμους του αριστερού του ποδιού.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους για χρονικό διάστημα έξι έως οκτώ εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά το 2022 και πιθανότατα στο τέλος του Ιανουαρίου, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φάση του τραυματισμού του μάλιστα ήταν αρκετά σοκαριστική με τον 29χρονο άσο να σφαδάζει από τους πόνους, γλιτώνοντας ευτυχώς έναν ακόμα βαρύτερο τραυματισμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.