Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υπέστη ανακοπή έξω από την Τούμπα

Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υπέστη ανακοπή έξω από την Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2021 17:33
Τραγωδία έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς 45χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή. «Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση» της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του έξω από την Τούμπας μετά το παιχνίδι με τον Άρη που διακόπηκε λίγο πριν το φινάλε λόγω επεισοδίων. Ο 45χρονος άνδρας έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους. Εκείνη τη στιγμή του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Άρης: «Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή...».

Υπενθυμίζεται πως στις καθυστερήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα και άλλα αντικείμενα ενώ σημειώθηκε και «ντου» από οπαδούς, με την αστυνομία να προχωρεί σε τέσσερις συλλήψεις. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (29/11) στον εισαγγελέα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες κι έναν Σέρβο υπήκοο, ηλικίας 21 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία στους αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων και φωτοβολίδων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.