Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ισπανός Λαόθ στο Ολυμπιακός Φενέρ, ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός Λαόθ στο Ολυμπιακός Φενέρ, ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Σλόβαν-ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
23/11/2021 12:06
Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός Αντόνιο Μιγκέλ Ματέου Λαόθ, κατηγορίας Elite, θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενερμπαχτσέ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέβις, Παλομάρ, 4ος ο Λάτρε και στο VAR οι Ερνάντεθ Ερνάντεθ, Μαγκάν.

Ο 44χρονος ρέφερι έχει διευθύνει άλλες δύο φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού, πρώτα το Νοέμβριο του 2015 απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) και τελευταία στα περσινά πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια (0-0).

Στο παιχνίδι της Σλοβακίας ανάμεσα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ, ο Ντένις Χίγκλερ,2η κατηγορία, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Ολλανδός που έχει σφυρίξει άλλη μία φορά ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ στην εκτός έδρας νίκη της (2-0) απέναντι στην Κραϊόβα, θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Έρβιν Ζέιστρα και Μάριο Ντικς με τέταρτο τον Σάντερ Φαν Ντε Έικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.