Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Σάουθγκεϊτ μέχρι το 2024 στην Εθνική Αγγλίας

Επίσημο: Σάουθγκεϊτ μέχρι το 2024 στην Εθνική Αγγλίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/11/2021 15:09
Στην άκρη του πάγκου της Εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2024 θα κάθεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα (22/11) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των «τριών λιονταριών» το 2016 και τα έχει οδηγήσει μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, αλλά και στον τελικό του Euro 2020 που διεξήχθη στο Λονδίνο και ηττήθηκε πριν από λίγους μήνες στα πέναλτι από την Ιταλία.

Οι Άγγλοι πέρασαν πολύ άνετα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ που θα λάβει χώρα σ' έναν χρόνο από τώρα. Ωστόσο δεν υπήρχε λόγος για να χρονοτριβούν και φρόντισαν να «δέσουν» τον Σάουθγκεϊτ με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Στόχος των διοικούντων την Ομοσπονδία είναι να παραμείνει στο «τιμόνι» της Εθνικής Αγγλίας τουλάχιστον μέχρι την τελική φάση του Euro 2024.

Άλλωστε η βελτίωση επί των ημερών του είναι ραγδαία και δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί κατάλληλα τους καλούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του.

Γι' αυτούς τους λόγους αποφασίστηκε να συνεχίσει στον πάγκο των «τριών λιονταριών» έχοντας βέβαια ως όνειρο την κατάκτηση ενός Μουντιάλ ή ενός Euro.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.