Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς κόσμο το Σλόβαν-ΠΑΟΚ, «βράζουν» οι Σλοβάκοι

Χωρίς κόσμο το Σλόβαν-ΠΑΟΚ, «βράζουν» οι Σλοβάκοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2021 21:46
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα μετά τα νέα επιδημιολογικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σλοβακίας. «Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου.

Τα άσχημα επιδημιολογικά δεδομένα στη Σλοβακία οδήγησαν την Κυβέρνηση της χώρας να ανακοινώσει αυστηρά μέτρα, υποχρεώνοντας την Σλόβαν Μπρατισλάβας να ανοίξει τις θύρες μόνο σε 200 φιλάθλους για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης (25/11) με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει την 2η θέση στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η σλοβάκικη ομάδα γνωστοποίησε ότι δεν θα ανοίξει τις θύρες και πως «η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό μας».

Δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμοτρίκ Jr: «Δεν έχω λόγια και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όταν έχουμε παλέψει με τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε ένα ακόμη τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη χωρητικότητα των 200 θεατών. Ας έχει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, κυριολεκτικά ένα θανατηφόρο χτύπημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.