Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Build A Bet* στα Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου!

Sportingbet: Build A Bet* στα Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/11/2021 00:04
Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της προκριματικής φάσης του ΠαγκόσμιουΚυπέλλου για τη ζώνη της Ευρώπης συνεχίζεται. Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης θα γνωρίζουμε τις ομάδες που θα έχουν πάρει την απευθείας πρόκριση, στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Στον 4 ο όμιλο η Πρωταθλήτρια Κόσμου, Γαλλία. Βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα τελικά, φτάνει να κάνει μία νίκη στα δύο τελευταία. Οι «τρικολόρ» αντιμετωπίζουν το Καζακστάν, το οποίο δεν «κυνηγά» κάτι, αφού έμεινε από νωρίς πίσω στην κούρσα.

Ντέρμπι πρόκρισης στη Ζένιτσα. Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη παίζει στο γήπεδο της κόντρα στη Φινλανδία. Οι γηπεδούχοι των 7 βαθμών θέλουν μόνο νίκη, για να φτάσουν τους 10, να προσπεράσουν τους φιλοξενούμενους των 8, όπως και τους δεύτερους Ουκρανούς των 9!

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου: Κορυφαίες αποδόσεις με ένα κλικ! |21+Το Βέλγιο, στον 5 ο όμιλο, τυπικά δεν έχει «κλειδώσει» μία θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά τους 16 βαθμούς που συγκέντρωσε ως τώρα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς, στο σπίτι τους απέναντι στην Εσθονία, που έμεινε εκτός συνέχειας. Νίκη και μόνο νίκη το… σύνθημα στην Ουαλία των 11 βαθμών ενόψει του αγώνα με την ουραγό Λευκορωσία. Οι «δράκοι» ισοβαθμούν με την Τσεχία για τη θέση των play off και ψάχνουν το πλεονέκτημα, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής!

Φινάλε με τις τρεις αναμετρήσεις του 7 ου ομίλου. Ολλανδία, Νορβηγία και Τουρκία διεκδικούν την απευθείας πρόκριση αλλά και το… κανονάκι των play off. Οι πρωτοπόροι «οράνιε» των 19 βαθμών, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Μαυροβούνιο.

Η Νορβηγία στο Όσλο ψάχνει τους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Λετονία, έχοντας ήδη 17 στη συγκομιδή της, την ίδια ώρα που η Τουρκία, η οποία βρίσκεται στο -2. εκτός απροόπτου, αναμένεται να έχει εύκολο έργο με το Γιβραλτάρ, το οποίο είναι τελευταίο χωρίς βαθμό!

Sportingbet: Χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις