Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Αγωνία για Τσούμπερ, αποκλείστηκε από την αποστολή της Ελβετίας

ΑΕΚ: Αγωνία για Τσούμπερ, αποκλείστηκε από την αποστολή της Ελβετίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/11/2021 18:52
Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελβετίας λόγω προβλήματος τραυματισμού στον προσαγωγό και στην ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν αν θα μπορέσει να παίξει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten (21/11, 19.30).

Ο Ελβετός εξτρέμ της Ένωσης ταξίδεψε για την πατρίδα του, καθώς βρισκόταν στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Ελβετίας τον εξέτασε και διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό. Μάλιστα ο Τσούμπερ είχε ταλαιπωρηθεί από ένα μικροπρόβλημα την περασμένη εβδομάδα αλλά έπαιξε κανονικά στην εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του Αργύρη Γιαννίκη με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη (2-2).

Πλέον αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο περιμένουν με αγωνία να δουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.