Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νόριτς: Φήμες ότι ο Λάμπαρντ θα είναι ο νέος προπονητής των Γιαννούλη και Τζόλη

Νόριτς: Φήμες ότι ο Λάμπαρντ θα είναι ο νέος προπονητής των Γιαννούλη και Τζόλη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/11/2021 15:45
Ο Φρανκ Λάμπαρντ φημολογείται ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο της Νόριτς.

Ο Γερμανός τεχνικός απολύθηκε από τα «καναρίνια» μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπρέντφορντ και πλέον ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός τους.

Η περίπτωση του Φρανκ Λάμπαρντ παρουσιάσει ενδιαφέρον καθώς μετά από καλή παρουσία στην Ντέρμπι Κάουντι μεταπήδησε στην Τσέλσι.

Εκεί δεν τα κατάφερε και τον περασμένο Ιανουάριο οδηγήθηκε στην πόρτα της εξόδου με τον Τόμας Τούχελ να παίρνει τη θέση του και να οδηγεί τους Λονδρέζους μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λάμπαρντ ενδιαφέρεται να επιστρέψει στους πάγκους και η προοπτική της Νόριτς δεν τον αφήνει αδιάφορο, με δεδομένο ότι -με βάση πάντοτε τα όσα αναφέρουν στο Νησί- του έχει γίνει πρόταση για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που «αγγίζουν» τα 8.000.000 λίρες και διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές περίπου 70.000.000 λίρες.

Το βέβαιο είναι ότι σύντομα η Νόριτς θα ανακοινώσει τον επόμενο προπονητή της, με τη διακοπή πάντως λόγω των εθνικών ομάδων να μεγαλώνει σημαντικά το χρονικό περιθώριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.