Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: «Συγγνώμη, δεν θα επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις»

Βόλος: «Συγγνώμη, δεν θα επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/11/2021 15:14
Η ΠΑΕ Βόλος με επίσημη ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (8/11) αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον αγώνα με τον Άρη και παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται πως δεν θα επαναληφθούν τέτοιες εικόνες.

Επιπλέον απολογήθηκε για όσα συνέβησαν και κατονόμασε τον άνθρωπο που θεωρεί υπεύθυνο για τα επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας:

«Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη Θεσσαλονίκης και που προκάλεσαν οι οπαδοί του αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της και ιδιαίτερα από εκείνους που προσήλθαν με τα παιδιά τους και αντί για να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα βίωσαν συνθήκες ζούγκλας.

Αν και ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, εμείς ως ΠΑΕ ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην λήψη όλων των ενδ3δειγμέμων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις, με διαπιστωμένη πλέον την αδυναμία του συγκεκριμένου αξιωματικού να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του

Στο γήπεδό μας, όπως και σε όλα τα γήπεδα, θέλουμε οικογένειες με τα παιδιά τους και φιλάθλους με υγιή συνείδηση και πολιτισμένη συμπεριφορά. Με αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσπαθούμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.