Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέμπτη απόλυση προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Πέμπτη απόλυση προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2021 19:42
Παρελθόν από τον πάγκο της Άστον Βίλα αποτελεί ο Ντιν Σμιθ μετά την 5η διαδοχική ήττα της ομάδας που την έχει φέρει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνεχίζονται οι απολύσεις προπονητών στην Πρέμιερ Λιγκ. Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του Ντανιέλ Φάρκε από τον πάγκο της Νόριτς, παρελθόν αποτέλεσε και ο Ντιν Σμιθ από την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα.

Ο Άγγλος τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο για τις πέντε διαδοχικές ήττες του συλλόγου, που έφεραν την ομάδα μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Σμιθ έγινε έτσι ο 5ος προπονητής στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ που περνάει την πόρτα της εξόδου μετά τους Σίσκο Μουνιόθ (Γουότφορντ), Στιβ Μπρους (Νιούκαστλ), Νούνο Εσπίριτο Σάντο (Τότεναμ) και Ντάνιελ Φάρκε (Νόριτς).

Ο 50χρονος ανέλαβε τον πάγκο της Άστον Βίλα τον Οκτώβριο του 2018 όταν αυτή αγωνίζονταν στην Τσάμπιονσιπ και στην πρώτη του σεζόν οδήγησε την ομάδα πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Την επόμενη σεζόν οι «χωριάτες» γλίτωσαν οριακά τον υποβιβασμό αλλά την ίδια ώρα έφτασαν έως τον τελικό του Λιγκ Καπ. Η σεζόν 2020-21 ήταν άκρως πετυχημένη, αφού η ομάδα τερμάτισε στην 11η θέση και για μεγάλο διάστημα διεκδικούσε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο η αποχώρηση του αστέρα Τζακ Γκρίλις για την Μάντσεστερ Σίτι το φετινό καλοκαίρι αποδείχθηκε σημαντική για την Άστον Βίλα, η οποία μετράει πέντε διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά μετά το 2017.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Δανίας, Κάσπερ Χιούμλαντ. Άλλα ονόματα που έχουν βγει στο προσκήνιο είναι αυτά των Πάουλο Φονσέκα, Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρντ, Στίβεν Τζέραρντ και Λουσιέν Φαβρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.